7.12.12

7 - Joulukorttinäyttely

Kaverini kertoi, että heillä järjestetään joka joulu perheen kesken äänestys parhaista Posti-Kustin tuomista joulukorteista. Kisassa on kolme sarjaa: valmiskortit, itse tehdyt ja valokuvakortit. Tänä sähköisen viestinnän aikana fyysinen joulukortti on aika siisti juttu, joten kortit ansaitsevat arvoisensa esillepanon.


Tarvitset: Verhonnipsuja, puuvillalankaa, sakset ja teippiä. Lisäksi: Ovi.



Pujota verhonnipsut puuvillalankaan. Voit teipata langan pään "neulaksi", niin homma sujuu helpommin.



Erota 6-7 nipsun satsi ja solmi lanka nipsuineen kireälle oven ympäri. Kannattaa asetella ensimmäinen kierros vaikkapa yläsaranan päälle lepäämään. Katkaise lanka ja ankkuroi teipillä oven syrjiltä. Toista pari-kolme kertaa eri korkeuksille.



Nipsuta saapuneet joulukortit lankaan kiinni (tai mikäli haluat antaa suositun vaikutelman, käytä omatekoisia kortteja - tällöin korttien määrä kovaa laadun).



Korttien kauneuskisa käyntiin! Kategorioita voi aina justeerata ja kunniamainintojakin saa jakaa.

2 kommenttia:

Haltiakummi kirjoitti...

Hitsin vitsi kun ei ole ovia, tuo olisi kyllä muuten oivallinen tapa järjestää paljon puhuttava ja pohdituttava korttinäyttely, lähes syväluotaava...

Ja hei ihan huippuhomma tämä tekän jolukalenterin! Joka päivä täällä käyn ihastelemassa, ja ensimmäinen "tykötarvekuva" saa aina kiinnostumaan, että mitäköhän on tulossa. 3. luukun ensimmäinen kuvatus sai minut hykertelemään - tuo asettelukin on niin hauskaa! :D

Katri kirjoitti...

Kiitos Haltiakummi! Sun kale on myös ihana, käyn syynäämässä sitä :)